Comunitat Valenciana

Denunciat per deixar el seu gos tancat en el cotxe a 35 graus durant hores a Alacant

  • La Unitat Canina de la Policia Local d'Alacant ha denunciat una persona per presumptament cometre un delicte de maltractament animal, en deixar tancat durant hores un gos en l'interior del vehicle que es trobava al sol i amb una temperatura superior a 35 graus. El gos, rescatat pels agents, es trobava a vora de l'asfíxia i, segons la Regidoria de Seguretat, perillava la seua vida per la falta de ventilació.
El gos rescatat dins del cotxe
El gos rescatat dins del cotxe
POLICÍA LOCAL
El gos rescatat dins del cotxe

Els fets van ocórrer sobre les 14.00 hores, quan veïns de la zona van alertar la Unitat Canina de la presència d'un animal tancat dins del vehicle durant moltes hores, en el aparcament de l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA).

La Policia en comprovar que el gos es trobava en condicions d'abandó, a la vora de l'asfíxia, sense ventilació, amb temperatures superiors als 35 graus, van procedir a rescatar-lo trencant la finestra posterior del vehicle per a alliberar-lo.

La policia ha obert diligències judicials i ha denunciat l'amo, a qui se li imputa la presumpta comissió d'un delicte de maltractament animal. A més es va traslladar el vehicle amb una grua al dipòsit, que mancava de segur i no tenia la ITV en vigor.

La Unitat Canina de la Policia Local està buscant una família d'acolliment per a l'animal de menys d'un any que ha sigut traslladat a la protectora. Les persones interessades poden contactar amb la Policia Local.

Des de Seguretat s'ha advertit que no es poden deixar gossos ni animals tancats en vehicles en absència dels amos, ja que es posa en risc la seua vida i estos fets tenen multes elevades i si s'arriba a considerar delicte pot implicar penes de presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento