Comunitat Valenciana

Bonig lamenta que Puig no ha respost la seua petició de reunió: "M'agradaria que no m'ignorara"

  • La presidenta del PPCV i portaveu en les Corts Valencianes, Isabel Bonig, ha lamentat que seguix sense resposta després de demanar divendres passat una reunió al president de la Generalitat, Ximo Puig, per a arribar a acords i ha afirmat: "M'agradaria que el president Puig no m'ignorara".
Isabel Bonig
Isabel Bonig
PP
Isabel Bonig

Així ho ha indicat als mitjans de comunicació en els passadissos del parlament valencià, on ha assenyalat que a data de hui no ha obtingut resposta a eixa petició però seguix "estenent la mà" al cap del Consell en un àrea "fonamental" com l'educació.

Ha incidit que hi ha actualment "un caos" en educació, amb el decret de plurilingüisme suspès cautelarment per la justícia i amb "pares i plataformes sol·licitant a Conselleria instruccions concretes" sobre "què va a passar" el pròxim curs.

Per a Bonig, el Consell "no existix" actualment perquè, o està "en els seus problemes interns" o "de viatge pel món resolent grans problemes. "Perfecte, però si ningú atén el problema de l'educació, tornem a oferir-nos. De veres que li estenc la mà, crec que que podem aportar, allà ells", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento