Comunitat Valenciana

Detingut per colpejar a un cadell de gat fins a la mort i agredir una dona que li va recriminar els fets

  • Agents de la Policia Local de Castelló han procedit a la detenció d'un home de 64 anys acusat de colpejar a un cadell de gat contra el terra fins a la mort i després llançar-lo dins d'un contenidor de fem de l'Avinguda Tombatossals. A més, l'home suposadament va agredir una dona que li va recriminar la seua actitud, segons ha informat este cos de seguretat en un comunicat.
CADÀVER DEL GAT
CADÀVER DEL GAT
POLICÍA LOCAL
CADÀVER DEL GAT

Els fets es van produir divendres passat a les deu del matí, quan la Sala Municipal de Seguretat i Emergències 092 va rebre la telefonada d'una dona molt nerviosa que indicava que havia sigut agredida per un home després de recriminar-li que estava colpejant contra la vorera a un cadell de gat.

Fins al lloc es va traslladar ràpidament una patrulla de la Policia Local de Castelló destinada al Grup d'Intervenció de Proximitat, G.I.P., els agents del qual van ser requerits per la dona que havia telefonat al 092. Va informar als policies que circulava amb el seu turisme al costat d'una amiga per l'Avinguda Tombatossals quan les dos van observar que a la vorera es trobava un home colpejant de manera violenta un gat contra el terra i que, després de matar-lo, l'havia llançat a un contenidor.

La dona va aturar el seu vehicle i, després d'eixir, li va recriminar la seua actitud, moment en el qual el presumpte autor dels fets es va dirigir a ella i la va espentar violentament caent ella a terra i colpejant-se la cama i un braç.

Els agents, després de parlar amb les dos testimonis dels fets, van localitzar el cadàver del gat dins del contenidor assenyalat per elles i van avisar l'Unitat de Protecció de la Naturalesa de la Policia Local de Castelló, UPROMA, perquè arreplegara l'animal per si fóra necessari confeccionar un informe veterinari.

Posteriorment, els agents van realitzar les corresponents indagacions sobre la identitat del presumpte autor dels fets i van procedir a la seua detenció per un presumpte delicte de maltractament animal amb resultat de mort i un presumpte delicte de lesions lleus per colpejar a la testimoni.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento