Comunitat Valenciana

Bonig acusa Oltra de "fugir" a Orient Mitjà i li demana els acords que ha aconseguit en els seus sis viatges

  • La presidenta del PPCV i portaveu 'popular' en les Corts, Isabel Bonig, ha acusat la vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, de "fugir" a Orient Mitjà i li ha demanat informació sobre els acords que ha aconseguit en els sis viatges que ha fet i sobre els quals no ha aportat dades.
Isabel Bonig
Isabel Bonig
PP
Isabel Bonig

Així s'ha pronunciat Bonig en declaracions als mitjans de comunicació després de la Junta de Portaveus, quan ha indicat que "hui ens hem assabentat, sense constància en les Corts, que Oltra torna a viatjar. No tenim constància ni del lloc ni de les finalitats i hem presentat una queixa perquè no se'ns comunica".

Sobre este tema, Bonig ha recalcat que Oltra ha realitzat sis viatges "dels quals no hi ha coneixements dels acords". "És sospitós que Oltra fuja en setmanes complicades. Se'n va anar a Brussel·les, Estrasburg i Luxemburg sense que sapiem els acords ni el preu i en un moment en què es discutia en les Corts la creació d'una comissió d'investigació sobre un assumpte de competència, els menors. Este ple també fuig cap a Orient Mitjà i no sabem a quin", ha postil·lat.

També han presentat una queixa respecte al conseller de Transparència, Manuel Alcaraz. "No va comparéixer el passat ple ni tampoc ho farà este, en el qual havíem presentat una interpel·lació perquè explicara el treball del seu conselleria i algunes qüestions d'incompatibilitats d'alts càrrecs", ha indicat.

"Ens pareix sospitós que en un moment en el qual els membres de Compromís no passen pel seu millor moment de gestió, Oltra i Alcaraz fugen", ha advertit.

D'altra banda, els 'populars' han formulat queixa perquè "hi ha 44 sol·licituds de documentació del PP a les quals el Consell ha prorrogat el termini d'entrega, i algunes d'elles són actes de sessió del ple del Govern valencià, que no requerixen cerca", ha lamentat.

Açò els pareix "cridaner", ha dit Bonig: "Entenem que la gestió és molt dura, però a part d'estar en problemes interns i en gires per tot el món i per televisions nacionals, és important gestionar i fer un seguiment de la documentació perquè no es vulnere el dret fonamental de l'oposició, que és la fiscalització del Govern", ha ressaltat.

Bonig, d'altra banda, ha tornat a oferir al president de la Generalitat, Ximo Puig, una entrevista en relació amb un dels assumptes "més importants" de la Comunitat, llevant la situació econòmica i l'ocupació: el tema educatiu. "El divendres sol·licitem l'entrevista i, a data de hui, no hi ha resposta. Però l'oferiment del PP seguix ací perquè és fonamental", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento