Comunitat Valenciana

La Orquestra de la Comunitat Valenciana debuta en el Palau de la Música de València

  • La formació oferirà un concert dirigit pel mestre israelià Asher Fisch.
  • Serà l’últim concert de la temporada d’abonaments del recinte cultural valencià.
  • L’orquestra està formada per músics internacionals seleccionats pel seu director musical fundador, Loorin Maazel.
Palau de la Música de València
Palau de la Música de València
EVA RIPOLL/AYUNTAMIENTO DE VALENCIA
Palau de la Música de València

La Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) debutarà aquest divendres en el Palau de la Música de València i tanca la Temporada de Primavera de l'auditori valencià. La formació titular de les Arts interpretarà a les 19:30 hores un concert del gran repertori que serà dirigit pel mestre israelià Asher Fisch, que substitueix a Roberto Abbado, el qual ha cancel·lat la seua presència per recomanació mèdica.

Es tracta d'una nova col·laboració entre el Palau de la Música i el de les Arts, que va començar amb la interpretació de 'El holandés errante' de Richard Wagner en l'inici de la temporada general.

El programa d’aquest divendres és el mateix que estava programat amb el 'Preludi de l'acte III' i 'Els encantaments del Divendres Sant', de l'òpera 'Parsifal' de Richard Wagner; 'La mort de Cléopâtre' de Hector Berlioz amb la soprano Anna Caterina Antonacci i la Simfonia 'Tità' de Gustav Mahler.

Asher Fisch ha dirigit a les filharmòniques de Berlín i Munich, la London Symphony i l'Orquestra Nacional de París, així com les filharmòniques de Boston, Chicago, Cleveland, Nova York i Filadèlfia, entre unes altres.

La Orquestra de la Comunitat Valenciana és el conjunt titular del Palau dels Arts Reina Sofia i està integrada per músics internacionals seleccionats pel seu director musical fundador, Loorin Maazel, qui va liderar la formació de 2006 a 2011.

Zubin Mehta, estretament vinculat amb la OCV des de la seua creació, l'ha dirigit tant en òperes com en concerts. Així mateix ha sigut dirigida també per altres grans directors com Chailly, Davis, Gergiev o Noseda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento