Comunitat Valenciana

Detingut l'intendent de la Policia de Santa Pola (Alacant) en un operatiu per la compra d'uniformes

  • Agents de la Unitat de Delictes Econòmics i Financers (UDEF) de la Policia Nacional han detingut este dimecres l'Intendent General Cap de la Policia Local de Santa Pola (Alacant), en un operatiu relacionat amb la compra de material i uniformes del cos que es remunta a 2012, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Comissaria.

En el transcurs de l'operatiu, els agents de la UDEF han escorcollat les dependències tant de la Prefectura Local com de l'Ajuntament durant la cerca d'informació sobre expedients de compra de material i uniformes tant de la Policia Local com de l'agrupació local de Protecció Civil.

L'alcaldessa de la localitat, Yolanda Seva, ha apuntat que a primera del matí s'ha rebut una telefonada en l'ajuntament assenyalant el desenvolupament de l'operació policial i comunicant que se n'anava a rebre peticions judicials per a l'aportació de determinada documentació.

Eixos escrits s'han dirigit tant a la pròpia Yolanda Seva, en qualitat de regidora de Seguretat Ciutadana, com a l'edil de Protecció Civil, Francisco Carbonell.

"Estem oferint la màxima col·laboració i buscant tot el que se'ns ha demanat", ha dit Seva, que ha puntualitzat que al llarg del matí s'ha pogut trobar en dependències municipals "part" de la informació sol·licitada, que té relació amb expedients de contractació per a la compra de determinats subministraments que tenen a veure amb la uniformitat de la Policia Local i de Protecció Civil.

"Seguim buscant els documents que s'han requerit per a traslladar-los immediatament a la policia", ha subratllat l'alcaldessa de Santa Pola.

La documentació sol·licitada a l'Ajuntament de Santa Pola es remunta a l'any 2012, quan l'alcalde de la localitat era el 'popular' Miguel Zaragoza, germà del Cap de la Policia Local santapolera detingut este dimecres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento