Comunitat Valenciana

Perelló sobre les primàries del PSPV: "No hi ha res que altere la convivència normal ni va a passar res extraordinari"

  • El secretari de Justícia, Llibertats i Nous Drets del PSOE, el valencià Andrés Perelló, ha assegurat este dimecres, sobre les primàries en el PSPV, que no hi ha "res que altere la convivència normal ni va a passar res extraordinari".
Andrés Perelló en imatge d'arxiu
Andrés Perelló en imatge d'arxiu
PSOE
Andrés Perelló en imatge d'arxiu

Perelló s'ha pronunciat en estos termes en una entrevista en 'Los Desayunos de TVE', recollida per Europa Press, en ser preguntat per si, després d'exercir nombrosos càrrecs en el PSOE, li falta el de secretari general del PSPV.

"Mentiria si no diguera que molts companys m'han proposat que em presente a les primàries", ha admès i ha assenyalat que ja va dir que "no" i que el secretari general i candidat a la reelecció, Ximo Puig, ho sap.

En esta línia, ha indicat que coneix Ximo Puig "des que teníem 26 anys" i ha reconegut que ha tingut amb ell "grans discrepàncies" però també "grans coincidències" i "el que és més important, un gran respecte, eixe que ens hem de tindre entre polítics i més si som del mateix partit".

Per açò, ha sostingut que no hi ha "res que altere la convivència normal a la Comunitat Valenciana ni va a passar res extraordinari", ha recalcat. Interpel·lat per col·lectius que insistixen que es present per a competir en primàries amb Puig, ha subratllat que no va fer la campanya de primàries para això. "La vaig fer perquè Pedro Sánchez arribara a la secretaria general, i estic molt content per haver-ho aconseguit", ha precisat.

En esta línia, ha afegit que en el PSPV "som mes gent" i que ha de ser coherent amb la seua idea d'"un home/una dona, un càrrec". Per açò, ha puntualitzat: "No estic recentment nomenat en l'Executiva desempaquetant el càrrec para dins de 15 dies anar-me a un altre càrrec o compatibilitzar les dos coses".

Per a Perelló, a la Comunitat Valenciana "hi ha homes i dones solvents i capaços de generar una nova Executiva, que és el que necessitem, amb molts canvis, que més que gran siga completa, amb gent competent que es dirigisca a la ciutadania i que dialogue".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento