Comunitat Valenciana

El PP donarà llum verda este dimecres a una gestora en la província de València

  • Previsiblement, María José Catalá, Antonio Clemente, Elena Bastidas i Juan Giner acompanyaran en la gestora al president de la mateixa, Rubén Moreno.
  • El mandat de la gestora serà de sis mesos, que podran ser prorrogables, i aniran analitzant si durant eixe temps es produeix un acostament de posicions.
  • Per al coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maillo, és "important votar" en un congrés però "tan important com votar és garantir la unitat en el partit".
Maillo al costat d'Isabel Bonig
Maillo al costat d'Isabel Bonig
EUROPA PRESS
Maillo al costat d'Isabel Bonig

El coordinador general del PP i sotssecretari d'Organització, Fernando Martínez-Maillo, presidirà este dimecres el Comité Executiu regional del PPCV que donarà llum verda a una gestora en el PP de la província de València. Des d'abril, la direcció del PP ha intentat sense èxit que els aspirants a presidir el PP de València, Vicente Betoret, que opta a la reelecció, i Mari Carmen Contelles aconseguisquen un acord per a evitar la divisió interna en un feu clau electoralment.

Finalment, 'Gènova' i el PP de la Comunitat Valenciana que dirigeix Isabel Bonig han acordat impulsar una gestora, la presidència de la qual recaurà en el diputat nacional Rubén Moreno, exalt càrrec de la Generalitat i del Govern de Mariano Rajoy.

Sis mesos, prorrogables

La gestora estarà formada en principi per cinc membres. Encara que oficialment solament s'ha donat a conéixer el nom de Moreno, fonts 'populars' han indicat a Europa Press que previsiblement l'acompanyaran en eixa tasca María José Catalá, Antonio Clemente, Elena Bastidas i Juan Giner.

El mandat de la gestora serà de sis mesos, que podran ser prorrogables, segons allò que s'ha fixat en els Estatuts del Partit Popular. Segons fonts del PP, caldrà veure si en estos mesos es produeix un acostament de posicions que permeta posar data al congrés provincial del partit a València.

Estes setmanes, Maillo ha recalcat en diverses ocasions que és "important votar" en un congrés però "tan important com votar és garantir la unitat en el partit". El partit espera que amb la gestora els ànims es calmen i, una vegada torne la tranquil·litat, poder convocar el conclave i que les bases puguen triar al nou president provincial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento