Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana es queda sense el festiu del Dijous Sant en 2018

  • El Consell Tripartit per al Desenvolupament de les Relacions Laborals i la Negociació Col·lectiva de la Comunitat Valenciana, format per la Conselleria d'Economia, sindicats i patronal, han acordat el calendari laboral per al pròxim any 2018 en el qual no s'inclou com a festiu el Dijous Sant.
Rebaixes, comerç, compres.
Rebaixes, comerç, compres.
EUROPA PRESS
Rebaixes, comerç, compres.

La proposta, que haurà de ser aprovada en el ple del Consell, establix 12 dies festius laborables amb caràcter retributiu i no recuperable i fixa el 6 de gener, Epifania del Senyor, com a festa amb caràcter retributiu i recuperable.

Concretament, serà festiu a la Comunitat el dilluns 1 de gener, Any Nou i el dilluns 19 de març, dia de Sant Josep; el 30 de març, Divendres Sant; el 2 d'abril, Dilluns de Pasqua i el dimarts 1 de maig, Festa del Treball.

Així mateix, serà festiu el dimecres 15 d'agost, dia de l'Assumpció Nostra Senyora; el dimarts 9 d'octubre, dia de la Comunitat Valenciana; el divendres 12 d'octubre, dia de la Hispanitat; el dijous 1 de novembre, dia de Tots Sants; el dijous 6 de desembre, dia de la Constitució; el dissabte 8 de desembre, dia de la Inmaculada Concepció i el 25 de desembre, Nativitat del Senyor.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento