Comunitat Valenciana

El sud de València, en avís groc per temperatures que arribaran als 37 graus

  • L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat este dimarts
Efectes de la calor
Efectes de la calor
CALOR, SOL
Efectes de la calor

l'avís groc per a la mitat sud de la província de València, on podrien registrar-se temperatures màximes de 37 graus, en localitats com Ontinyent i Gandia.

La predicció per a la jornada és de cels poc nuvolosos, amb intervals de núvols mitjans i alts. En l'interior no es descarten arruixades disperses amb tempestats ocasionals i les temperatures aniran sense canvis o en ascens. En el litoral bufarà el vent del sud i sud-est fluix a moderat i en l'interior de component oest fluix a moderat.

En la província d'Alacant, les màximes arribaran als 35 graus a Alcoi, a 34 a Elx i a 33 a Alacant capital i Dénia. En la de Castelló, s'espera arribar a 31 graus en la Vall d'Uixò i en la capital de la Plana, i als 30 graus a Vinaròs i Morella.

Per la seua banda, en la província de València, els mercuris marcaran màximes de 37 graus a Ontinyent i Gandia, i de 33 a Requena i la capital del Túria.

Per la seua banda, el Centre de Coordinació d'Emergències ha recordat que este dimarts el nivell de preemergencia alt, nivell 2, en el litoral de València, el sud d'Alacant i a Castelló, i nivell 3, risc extrem, en la resta de la Comunitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento