Comunitat Valenciana

Penadés confia que la gestora del PP de València vetle per unes primàries en "igualtat" i que es puga votar prompte

  • La candidata a presidir el PP de la província de València María José Penadés ha remès una carta al president de la gestora, Rubén Moreno, en la qual li trasllada la seua voluntat de concórrer al procés de primàries -"impulsada per una creixent ona de militants que m'han animat a fer el pas", subratlla- i expressa la seua confiança en què es "vetlarà per un procés de primàries en igualtat de condicions i en el qual els afiliats puguen votar prompte".
Mª José Penadés Amb Simpatitzants En Albalat
Mª José Penadés Amb Simpatitzants En Albalat
Mª JOSÉ PENADÉS
Mª José Penadés Amb Simpatitzants En Albalat

Així ho ha explicat la pròpia Penadés, en un comunicat en el qual explica que s'ha posat a la disposició del president de la gestora manifestant "la importància que tots els candidats puguen presentar les seues propostes i programes en igualtat de condicions i oportunitats".

"També li he demanat -continua- que esta situació extraordinària no es demore massa, estant segura que després d'este procés tindrem el partit renovat que els valencians es mereixen, i als quals podrem oferir en les pròximes eleccions il·lusió i un model de gestió oposat a les polítiques sectàries del Pacte del Botànic".

"Em pose a la disposició de tots els municipis de la província, inclosa València cabdal, per a visitar les seues seus, els seus locals, els seus llocs de reunió..., però sobretot i abans de res als seus militants. Amb la il·lusió de saber que estem en un moment nou, i amb el convenciment que puc oferir al Partit Popular la regeneració i una altra vegada la il·lusió en la nostra província, oficialitze a la Gestora, als militants i als nostres simpatitzants i amics, que vull liderar -amb tots vosaltres- este nou temps", assenyala la candidata.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento