Comunitat Valenciana

Alexis Marí i altres tres diputats abandonen Cs i passen al grup de no adscrits en les Corts Valencianes

  • El diputat i exportaveu de Ciudadanos (Cs) en les Corts Valencianes, Alexis Marí, i els parlamentaris -afins a ell- David de Miguel, Domingo Rojo i Alberto García han anunciat que es donen de baixa del partit i abandonen el grup parlamentari, per la qual cosa passaran al grup de no adscrits de la cambra autonòmica. Així, Cs reduirà de 13 a 9 el nombre de diputats a la Comunitat Valenciana.
Marí i altres tres diputats que abandonen Cs
Marí i altres tres diputats que abandonen Cs
EUROPA PRESS
Marí i altres tres diputats que abandonen Cs

Els motius de la marxa del partit liderat per Albert Rivera són, segons ha destacat García, el suport de Cs al projecte dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per al 2017, que al parer d'estos diputats autonòmics són "nocius" per a la Comunitat Valenciana.

Així ho han anunciat els quatre parlamentaris en una roda de premsa en les Corts convocada per Marí, en la qual han assenyalat que al partit "no s'exigix treball, s'exigix lleialtat".

"És més útil arribar a diputat si no compliques la vida, si demostres no tindre criteri propi i mostres lleialtat", ha lamentat García, qui ha assegurat que a la Comunitat, Cs "està en mans de gent que va abandonar de manera no massa honrosa" el PP i "volen vindre a colonitzar Cs".

(((Hi haurà ampliació)))

Mostrar comentarios

Códigos Descuento