Comunitat Valenciana

Echávarri condemna que es tacara la Foguera Oficial en una protesta antitaurina però defèn el dret a manifestar-se

  • L'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri, ha condemnat, perquè li "agrada poc", que s'haja tacat part de la Foguera Oficial de tint roig durant la manifestació antitaurina 'Per unes Fogueres Sense Sang', encara que ha recordat que la manifestació és un dret constitucional que s'ha de respectar.
Imatge de la concentració d'este 2017
Imatge de la concentració d'este 2017
CEDIDA
Imatge de la concentració d'este 2017

Echávarri s'ha pronunciat així a preguntes dels mitjans durant la presentació del cupó de l'ONCE dedicat a les Fogueres de Sant Joan, que arranquen este dilluns, i que es podrà comprar dissabte que ve 24, dia de la Cremà.

Preguntat sobre la presència en la protesta de dos dels seus edils, els membres de Guanyar Alacant Marisol Moreno i Víctor Domínguez, Gabriel Echávarri ha dit que "pot anar qui vullga" i, sobre les queixes del PP, ha recordat haver vist membres del PP "manifestar-se amb samarretes a favor de l'escola".

"Cadascun és lliure d'anar on li agrade. M'agrada poc que hagen tacat la plaça de l'Ajuntament i alguns dels baixos de la Foguera Oficial. M'agrada poc i ho condemne", ha dit, per a matisar: "però d'ací a dir que estem polititzant; la gent és lliure, malgrat el PP, d'anar a una manifestació o concentració a reivindicar el que vullga".

500 ASSISTENTS

La protesta 'Fogueres sense sang' estava convocada per més de trenta associacions animalistes de tota la província d'Alacant. Els actes antitaurins seguiran els dies 21, 22 i 23 de juny, a partir de les 18.00 hores, amb concentracions enfront de la plaça de bous i el dia 24 de juny es realitzarà una protesta en l'Esplanada.

Els organitzadors de la protesta, baix l'eslògan 'Només eres un covard que presumix de valent', va congregar al voltant de 500 persones a Alacant, que van mostrar el seu rebuig a la fira taurina que té lloc els dies de Fogueres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento