La detenció, segons ha detallat la Comissaria provincial, es va practicar perquè la dona va acudir a demanar ajuda després de trobar diversos manuscrits del seu marit en els quals l'amenaçava.

Per açò, agents especialitzats de la UFAM van acompanyar la víctima fins al seu habitatge, on van sorprendre l'arrestat amb dos escopetes de caça i en un estat d'evident nerviosisme.

La víctima, esposa del detingut, es va personar en la Comissaria d'Alacant a primera hora del matí per a interposar una denúncia per un presumpte delicte de maltractaments i amenaces en l'àmbit familiar. La dona va explicar als policies que havia trobat unes cartes manuscrites en el seu habitatge en les quals el seu marit s'acomiadava dels seus fills.

Davant açò, va intuir que la seua parella podria estar ideant un pla per a matar-la. A més, les constants telefonades rebudes al llarg del dia per part del detingut, en les quals li insistia que la dona acudira al domicili de manera urgent, li van fer sospitar encara més que el seu marit poguera estar planejant acabar amb la seua vida.

Davant tals fets, policies adscrits a la Unitat d'Atenció a la Família (UFAM) de la Brigada de Policia Judicial d'Alacant, especialitzats en este tipus de delictes, van acompanyar la dona fins al domicili. Va ser allí, quan els agents van irrompre en l'habitatge, moment en el qual es va produir la detenció. Els policies van sorprendre l'home en un alt estat de nerviosisme i en possessió de dos escopetes de caça municionadas.

El detingut va amagar una de les armes, perfectament municionada, després d'una de les portes de la casa. Segons manifestava en diversos manuscrits oposats pels agents la seua intenció era la d'acabar amb la vida de la seua dona i amb la seua pròpia.

Els policies van trobar baix un coixí del sofà tres notes manuscrites pel detingut, en les quals s'acomiadava de la seua filla i del seu gendre, i en les quals s'intuïen les intencions d'acabar amb la vida de la seua dona. A més, van trobar 16.000 euros que el detingut els havia deixat perquè seguiren avant a partir d'eixe moment amb les seues vides.

Consulta aquí más noticias de Alacant.