Comunitat Valenciana

El PSPV comptarà amb les alcaldies d'Almassora i La Vilavella a partir d'este dissabte

  • L'Executiva del PSPV-PSOE de Castelló ha mostrat la seua "alegria" pel fet que en la jornada d'este dissabte la província de Castelló vaja a comptar amb dos noves alcaldies socialistes, les d'Almassora i la Vilavella.

A Almassora serà Merche Galí la nova alcaldessa, amb el que 14 anys després, la localitat tornarà a tindre una primera edil socialista. L'última va ser Carmina Martinavarro, que va culminar el mandat 1999-2003 després de la malaltia i defunció del també alcalde socialista, José Luis Agustí.

Els socialistes han agraït la "lleialtat i col·laboració" de l'alcaldessa ixent, Susanna Nicolau -de Compromís-, que "tan eficient tasca ha realitzat en estos dos anys, i amb la qual el nostre grup municipal ha pogut treballar en estreta col·laboració".

Segons han dit, a partir d'ara, amb Merche Galí en l'alcaldia, "seguirem aprofundint en les polítiques de canvi empreses en 2015, per a seguir millorant la vida els veïns i veïnes d'Almassora, molt especialment la d'aquells que es troben en una situació menys favorable".

Idèntica satisfacció els produïx l'arribada de Manel Martínez a l'alcaldia de la Vilavella, localitat en la qual per primera vegada hi haurà un alcalde del Partit Socialista. En este municipi també es va forjar un pacte de govern en 2015 entre el PSPV i IxLV, fruit del com, fa ara dos anys va ser triada alcaldessa la representant d'esta formació, Carmen Navarro.

ETAPA MOLT FRUCTÍFERA

Com a Almassora, a la Vilavella també ha resultat "molt fructífera" l'etapa de govern de coalició, segons els socialistes, que han subratllat que, a partir d'ara, amb Manel Martínez al capdavant, l'equip de govern "seguirà aprofundint en les polítiques de canvi".

Els socialistes afronten la nova etapa a la Vilavella "plens d'il·lusió i disposats a fer una molt bona gestió perquè en 2019 puguem guanyar les eleccions".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento