Comunitat Valenciana

Benimàmet-Beniferri disposarà al setembre d’un equip mòbil de serveis socials

  • L’objectiu és que els veïns no s’hagen de desplaçar obligatòriament fins al centre de Campanar.
  • El primer edil ha visitat aquest poble de València per primera vegada, on ha participat en una Assemblea oberta als ciutadans.
  • La regidora Consol Castillo ha explicat als assistents alguns dels projectes que tenen previst encetar en aquesta zona.
Joan Ribó visita Benimàmet-Beniferri
Joan Ribó visita Benimàmet-Beniferri
Ajuntament de València
Joan Ribó visita Benimàmet-Beniferri

L’alcalde de València, Joan Ribó, i la regidora de Pobles de València, Consol Castillo, han acudit al poble Benimàmet-Beniferri, una visita que els veïns i veïnes han qualificat d’”històrica” ja que és la primera vegada que el màxim representant del consistori s’acosta a este poble de València.

Castillo ha informat que al setembre un equip mòbil de servicis socials s’instal·larà al poble uns dies fixos a la setmana, de manera que la població no s’haja de desplaçar obligatòriament com fins ara a Campanar.

Ribó ha explicat que “Benimàmet és el poble de València amb major volum d’habitants. Per això volem que esta siga la primera d’una sèrie de visites que farem els pròxims mesos a tots els pobles de València, perquè és molt important conéixer les seues opinions en directe per a després buscar solucions conjuntament. També, volem escoltar les crítiques que hi puguen haver respecte al funcionament de l’Ajuntament”.

També hi ha estat present l’alcalde ixent de Benimàmet-Beniferri, Francisco Puchades, i l’entrant, José García-Melgares. Ribó ha explicat que “per a nosaltres és molt important que la gent dels diferents pobles de València siguen partícips de la tasca que estem fent i per a nosaltres també és molt important conéixer directament la seua opinió”.

“A Benimàmet s’han començat a solucionar molts assumptes” ha dit l’acalde. “Hem començat ja el Parc Lineal i en els pròxims dos anys es voran més accions concretades”. L’alcalde ha parlat d’altres projectes que ja han vist la llum en Benimàmet-Beniferri, però el Parc Lineal ha sigut un dels assumptes que més han suscitat l’interés dels assistents, que han valorat positivament el desbloqueig del projecte.

Durant la visita, Joan Ribó ha rebut la resolució com a BIC (Bé d’Interés Cultural) de l’escut de la Casa Cervelló, un edifici del segle XVIII situat a la plaça de les Penyetes. Això implica la protecció de tot l’edifici, ja que en incloure l’escut en l’inventari de BIC no es podrà afectar l’immoble.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento