Comunitat Valenciana

Ferida una dona en ser apunyalada per l'esquena presumptament pel seu marit a Oriola

  • La Guàrdia Civil busca un home de 53 anys que suposadament ha apunyalat la seua dona, de 42, per l'esquena en el seu domicili a Oriola Costa (Alacant), segons han informat a Europa Press fonts de la investigació, que apunten que la dona ha sigut traslladada a un centre sanitari en estat greu.

Els fets s'han produït sobre les 09.10 del matí d'este dimarts, quan la filla del matrimoni -tots dos de nacionalitat britànica- ha trobat la seua mare amb un ganivet clavat en l'esquena en el seu domicili situat en la urbanització Pineda de Campoamor.

Fins al lloc, s'ha desplaçat una ambulància, que ha assistit la dona i l'ha traslladat a un centre sanitari de la zona. La dona roman ingressada en una unitat de vigilància intensiva (UCI) després de ser intervinguda d'urgència de la ferida per arma blanca en l'esquena que presentava, segons han confirmat a Europa Press fonts sanitàries.

La víctima, de 42 anys i nacionalitat britànica, està estable dins de la gravetat, segons les mateixes fonts, i el seu pronòstic és reservat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento