Comunitat Valenciana

Begoña Carrasco inicia la recollida d'avals per a la seua reelecció com a presidenta local del PP de Castelló

  • L'actual presidenta de la Junta Local del PP de la ciutat de Castelló, Begoña Carrasco, ha iniciat la recollida d'avals necessaris per a poder optar a la reelecció entre els membres de la Junta Local del PPCS. Carrasco ha explicat que "volia començar a sumar avals entre les persones que em van triar fa ara 14 mesos i que han estat treballant al meu costat durant tot este temps".
JUNTA LOCAL DEL PP
JUNTA LOCAL DEL PP
PPCS
JUNTA LOCAL DEL PP

La presidenta dels 'populars' castellonencs i candidata a la reelecció, Begoña Carrasco, ha indicat que ha decidit presentar-se perquè creu, "humilment", que estan "en el bon camí, amb ganes i il·lusió renovades, tot i que encara quede molt per fer".

Després de 14 mesos al capdavant de la formació en la capital, Carrasco ha assenyalat que "el nostre repte a partir d'ara serà seguir sent l'altaveu dels veïns i militants i treballant des del partit i l'oposició en l'Ajuntament per a recuperar l'alcaldia perquè Castelló no es mereix el desgovern actual, una casa dels problemes que manté a la ciutat paralitzada".

La líder dels 'populars' castellonencs considera que al llarg d'estos dos anys de legislatura en l'oposició "hem tornat a connectar amb el carrer i recuperat la il·lusió que vam perdre després d'haver guanyat les eleccions però no poder governar. Crec que que estem en el bon camí tot i que encara queda molt per fer".

Begoña Carrasco va anunciar públicament divendres passat la seua intenció d'optar a la reelecció com a presidenta de la Junta Local del PP i a partir d'este dimecres disposarà de deu dies per a arreplegar almenys 30 avals necessaris per a poder presentar-se com a candidata.

En la reunió celebrada la passada nit, la Junta Local ha donat per iniciat el procés de renovació que culminarà amb la celebració del Congrés Local divendres que ve 7 de juliol a les 19.00 hores en el Planetari del Grau de Castelló.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento