Comunitat Valenciana

El jutjat declara el concurs de creditors de Pirotècnia Caballer

  • "lluitant" per a eixir "com més prompte millor" d'un moment complicat
Espectacle de Pirotècnia Caballer
Espectacle de Pirotècnia Caballer
PIROTECNIA CABALLER
Espectacle de Pirotècnia Caballer

VALÈNCIA, 13 (EUROPA PRESS)

El Jutjat del Mercantil nombre 1 de València ha declarat el

concurs de creditors de la històrica empresa valenciana Pirotècnia Caballer, fundada en 1880.

En concret, el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) informa de la declaració de la mercantil la Baseta, S.L., Vicente Caballer i Fills, SL. i Pirotècnia Caballer, S.A.

En el procediment es nomena administrador concursal i pel mateix edicte es crida als creditors a fi que en el termini d'un mes puguen comunicar els seus crèdits.

Segons han explicat a Europa Press fonts de la firma, l'empresa es troba en esta situació com a conseqüència de la crisi econòmica i, encara que el moment és "complicat", seguix "lluitant i fent tot el possible" per a reduir el deute i superar-ho "com més prompte millor".

Les mateixes fonts han apuntat que fa ja temps que la pirotècnia està treballant en esta direcció realitzant una "important" reducció de despeses.

PRODUCTE "TOP"

Així mateix, han explicat que, davant la crisi econòmica que ha afectat el mercat i institucions nacionals, l'empresa "ha sobreviscut gràcies a l'exportació". En este sentit, des de Pirotècnia Caballer subratllen la importància d'esta firma en l'estranger a causa que realitza "un producte top" i "molt espectacular" diferenciat al que oferixen altres empreses del sector com les xineses.

Per açò, a les "empreses fortes a nivell internacional no els interessa" la caiguda de la firma valenciana perquè "perdrien gran part de la seua producció més espectacular", asseveren des de la mercantil, que recorda que Pirotècnia Caballer treballa en muntatges de focs artificials de la importància del 4 de juliol als Estats Units, entre uns altres.

L'empresa recorda en el seu lloc web que està present en més de 35 països a través de la comercialització dels seus productes i realitza al voltant d'un miler d'espectacles a l'any.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento