Comunitat Valenciana

FGV adjudica per 700.000 euros els servicis de manteniment preventiu en la futura T2

  • Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat per un import de 700.400 euros (IVA exclòs) els servicis de manteniment preventiu, correctiu i execució d'obres accessòries en la infraestructura de la futura T2 de Metrovalencia.

Segons publica este dimarts el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), el pressupost base de licitació era de 744.000 euros i s'ha adjudicat per menor import, a l'oferta econòmica més avantatjosa. L'adjudicació es va produir el 10 de maig i el termini d'execució és de dos anys.

Es dóna la circumstància que este mateix dilluns la Generalitat va informar que gràcies a la reprogramació de 54 milions del programa operatiu de fons FEDER (2014-2020) es reprendrà una primera fase d'actuacions en la línia T2 de Metrovalencia. Concretament, es destinaran 50 milions -30 milions de fons propis de l'Executiu valencià i 20 milions d'estes ajudes europees- per a iniciar les actuacions en un primer tram que va des del carrer Alacant fins a l'Oceaogràfic i amb previsió de finalització d'obres per al 2023.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento