Comunitat Valenciana

La preinscripció universitària s'obri fins al 7 de juliol

  • La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) les dates del procediment d'admissió al primer curs dels ensenyaments universitaris oficials de grau en les universitats públiques valencianes i els seus centres adscrits, per al curs 2017-2018. Així, la preinscripció universitària es desenvoluparà del 12 de juny al 7 de juliol. L'adjudicació de les places es publicarà el 14 de juliol i el període de reclamacions serà del 17 al 19 de juliol.
Alumnes valencians en les proves de la Selectivitat
Alumnes valencians en les proves de la Selectivitat
EUROPA PRESS
Alumnes valencians en les proves de la Selectivitat

Els estudiants que vullguen obtindre plaça en el primer curs dels estudis universitaris oficials de grau, ompliran la seua sol·licitud de preinscripció a través de l'assistent telemàtic allotjat en el web de la Conselleria d'Educació, en la direcció www.preinscripcion.gva.es.

El termini donarà començament el 12 de juny i romandrà obert fins al 7 de juliol, inclusivament, per a tots els participants en el procés de preinscripció, siguen estudiants que s'hagen presentat les proves d'accés a la universitat de juny o de juliol, alumnes amb l'accés de majors de 25, 40 o 45 anys, estudiants de cursos anteriors, titulats, de cicles formatius, estrangers o exempts de les proves de 2017.

La convocatòria es resoldrà per a tots el dia 13 de juliol, i la publicació dels resultats es realitzarà el 14 de juliol, tenint preferència els alumnes de cursos anteriors i els que aproven la convocatòria ordinària de les PAU de juny, sobre els alumnes que l'aproven al juliol. Pel que fa a les reclamacions, podran presentar-se entre el 17 i el 19 de juliol, i seran resoltes el 20 de juliol.

Els alumnes que no obtingueren plaça quan es resolga el procés de preinscripció amb l'assignació inicial o posteriorment en la gestió de les llistes d'espera que realitzen les universitats, hauran de consultar les pàgines web i posar-se en contacte amb les universitats en el mes de setembre per a sol·licitar les places que hagen quedat vacants, detalla el departament de Campanar en un comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento