Comunitat Valenciana

Oltra, sobre l'Acord del Botànic: "Els membres del Govern anem a seguir casats i amb totes les de la llei"

  • La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha afirmat, preguntada per l'Acord del Botànic, que este diumenge complix dos anys, que "els membres del Govern anem a seguir casats i amb totes les de la llei".
Mónica Oltra (arxiu)
Mónica Oltra (arxiu)
GENERALITAT
Mónica Oltra (arxiu)

Oltra s'ha pronunciat en estos termes en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser interpel·lada pel segon aniversari d'este pacte -firmat per PSPV, Compromís i Podem- i per si hi haurà separació de posicions entre Compromís i els socialistes davant el pròxim horitzó electoral.

La vicepresidenta del Govern valencià ha recordat que este acord va ser l'un compromís amb la ciutadania, un pacte "molt prudent", una "ferramenta de treball i el nostre contracte social amb els ciutadans", ha asseverat.

Oltra ha postil·lat que este pacte "està a prova de bombes, mentre se seguisca complint". "Hi ha sintonia en les polítiques", ha exposat. "Els integrants del Govern anem a seguir casats i amb totes les de la llei. I no té per què produir-se cap separació perquè seguim governant com el primer dia i tenim molt per fer en estos dos anys i en els quals vengen", ha destacat.

Preguntada per si es posposaran els seminaris que realitza el pacte davant la coincidència en dates amb el pròxim congrés intern del PSPV, Oltra ha manifestat que el seminari se celebrarà "òbviament sense interferir en cap procés intern dels membres que integren el Govern". "Se n'aniran compatibilitzant", ha indicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento