Makro inaugura al polígon industrial Zona Franca les seves noves instal·lacions

  • Amb una inversió global de 10,5 milions d'euros, el nou Makro Zona Franca incorpora les últimes tecnologies en edificació intel·ligent i estalvi energètic.
  • L'establiment ofereix una millora substancial en l'experiència de compra i inclou diferents serveis de lliurament adaptats a les necessitats actuals dels clients.
Makro ofereix un celler professional amb un assortiment de 1.200 vins.
Makro ofereix un celler professional amb un assortiment de 1.200 vins.
MAKRO
Makro ofereix un celler professional amb un assortiment de 1.200 vins.

Makro inaugura aquest dimecres al polígon industrial Zona Franca les seves noves instal·lacions dissenyades i pensades per reforçar el seu posicionament com el millor soci de l'hostaleria independent.

Després de més de quaranta anys a la Zona Franca de Barcelona, Makro canvia d'ubicació i incorpora al nou establiment importants novetats que permetran al client hostaler de gaudir dels nombrosos avantatges que ofereix un centre enfocat al sector.

Així, l'establiment ofereix una millora substancial en l'experiència de compra gràcies a un centre d'assessorament professional, la utilització d'etiquetes electròniques o un sistema de reconeixement de clients per conèixer les seves necessitats des del moment en què entren al centre, tot això unit als avantatges que ofereix l'estratègia multicanal de Makro, que inclou el concepte original de Cash & Carry i diferents serveis de lliurament adaptats a les necessitats actuals dels clients.

La Zona Franca va ser la segona ubicació que va triar Makro per aterrar a la península ibèrica: amb millores energètiques, eficients, de disseny i serveis.

La durada de la construcció ha estat d'onze mesos en els quals, gràcies a una inversió global de 10,5 milions d'euros que inclouen construcció, equipament, honoraris, llicències, instal·lacions especials, etc., s'ha construït un edifici totalment dirigit a l'hostaleria.

El nou Makro Zona Franca obre amb el concepte de Mercat de l'Hostaleria. Un Makro més professional amb una oferta encara més enfocada a l'hostaler.

Els clients hi podran trobar un assortiment especialitzat de productes frescos: fruites i verdures, peixos, mariscs i carns, amb un servei de tall per encàrrec i reserva telefònica.

Un celler professional amb un assortiment de 1.200 vins i l'assessorament d'un sommelier que, si el client vol, pot elaborar la carta de vins del seu restaurant.

A més, 75 referències de pernils i seccions de no-alimentació amb un assortiment professional de parament, electrodomèstics o articles de tèxtil per a hostaleria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento