Comunitat Valenciana

Daddy Yankee, Arcangel i Juan Magán estaran en el primer Latin Fest de València

  • L'esdeveniment, que se celebrarà per primera vegada, tindrà lloc el pròxim 7 de juliol en la Plaça de Bous de València.
  • Ja s'han venut un 80% de les localitats disponibles per a aquest esdeveniment que tindrà una durada de vuit hores.
  • Les entrades per a gaudir de la iniciativa, es troben a la venda a través de les plataformes elcorteingles.es i ticketea.com.
Juan Magan
Juan Magan
LATIN FEST
Juan Magan

Daddy Yankee, Arcangel i Juan Magán estan a punt de penjar el cartell de 'No hi ha entrades' per al concert que oferiran el pròxim 7 de juliol en la Plaça de Bous de València, dins del primer Latin Fest, ja que ja s'han venut un 80% de les entrades disponibles. La plaça valenciana reunirà en esta cita alguns dels "referents mundials" del reggeaton, el trap i l'electrollatí per a inaugurar el projecte Latin Fest, un festival de música llatina amb segell valencià, assenyalen els responsables de la iniciativa en un comunicat.

Segons detalla l'organització, a falta d'un mes ja han sigut venuts més del 80% dels abonaments per a una proposta d'esdeveniment amb durada d'un dia. Per l'escenari valencià passaran durant les vuit hores de durada del festival artistes de la talla de Daddy Yankee, el segon artista més escoltat del món segons Spotify i un dels més famosos productors i cantants de l'escena internacional com acrediten els seus milions de discos i descàrregues o premis Grammy. El seu últim èxit 'Despacito', al costat de Luis Fonsi, l'ha col·locat durant tot enguany en el número 1 de les llistes d'èxits de gran part del món.

Al costat d'ell encapçalen el cartell Juan Magán, l'autèntic valedor de l'electrollatí que va aconseguir, des d'Espanya, crear un nou gènere musical gràcies als nombrosos 'hits' instal·lats a la part alta de tots els rànquings durant els últims anys. Com a gran novetat i responent a la més rabiosa i actual moda, l'organització ha confirmat la presència d'Arcangel, icona del gènere trap, la revolució que ha inundat les pistes de ball durant els últims mesos. Entre la resta del cartell destaca Dj Ballesteros, referent nacional i dj habitual de La Chapa.

Les entrades es troben a la venda a través de les plataformes elcorteingles.es i ticketea.com.

"Projecte a llarg termini necessari per a València"

Els impulsors de l'esdeveniment, una iniciativa d'empresaris valencians, destaquen "el gran acolliment a un certamen necessari per les característiques i els gustos del públic jove". Així mateix, anuncien que es tracta d'un projecte "ambiciós i de llarga durada" disposat a atraure a València cada estiu les grans novetats i referències d'este consolidat, creixent i demandat estil musical.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento