Es venen més cotxes de segona mà que nous

Durant els primers nou mesos del 2007. Les vendes de cotxes usats van ser un 19,5% superiors a les dels cotxes nous a Catalunya durant els nou primers mesos de l’any, ja que en aquest període es van vendre 209.177 vehicles de segona mà enfront els 174.912 cotxes nous.Segons les dades de la Federació Catalana de Venedors de Vehicles a Motor (Fecavem), el nombre de turismes venuts va caure respecte a l’any passat, tant a Espanya com a Catalunya, i tant en el sector dels vehicles nous com en els de segona mà.

Així, a Catalunya, les vendes de vehicles nous han disminuït un 9% i les de cotxes usats un 3%, mentre que a Espanya, el descens ha estat del 2% en els vehicles a estrenar i d’un 9% en els de segona mà.

Per marques, Seat encapçala el mercat d’ocasió català, amb gairebé 25.000 unitats, seguida de Renault, Volkswagen, Opel i Peugeot.

Negoci entre particulars

Les dades de Fecavem també indiquen que el 45% de les vendes de vehicles d’ocasió es realitzen entre particulars, el 37% a través de xarxes oficials, el 17% mitjançant venedors independents i l’1% a través d’empreses de lloguer.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento