Comunitat Valenciana

Sánchez (CS) a Marí: "Quan tot es convertix en discrepància el lògic per coherència és abandonar"

  • La portaveu de Ciutadans en les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, s'ha referit este dimarts a la "guerra mediàtica" protagonitzada en xarxes socials pel seu antecessor en el càrrec, Alexis Marí, que ha retret l'actuació de Cs en el Congrés recolzant els Pressupostos Generals de l'Estat, i ha assenyalat que "dins d'un partit pot haver-hi debats i discrepàncies, però quan tot es convertix en una discrepància el lògic, per coherència, potser és abandonar el projecte".
La portaveu de Cs en les Corts, Mari Carmen Sánchez, en imatge d'arxiu
La portaveu de Cs en les Corts, Mari Carmen Sánchez, en imatge d'arxiu
CS
La portaveu de Cs en les Corts, Mari Carmen Sánchez, en imatge d'arxiu

Així s'ha pronunciat Sánchez després de la Junta de Portaveus, en ser preguntada per esta qüestió i concretament per les paraules de la portaveu de l'Executiva de Ciutadans, Inés Arrimadas, qui ha convidat Marí a deixar l'acta, paraules que la síndica en les Corts ha fet seues.

"S'ha entrat en una guerra que ha arribat a temes personals, ens remetem a les declaracions d'Inés Arrimadas i creiem, per coherència, que el lògic quan tot et pareix tan malament seria entregar l'acta", ha afirmat, al mateix temps que ha recordat que és una decisió personal d'Alexis Marí. "Jo, per descomptat, ho tindria clar", ha agregat.

Sánchez ha assegurat que, "paradoxalment", en el si del grup parlamentari es treballa "amb total normalitat a dia de hui i tant David de Miguel com Domingo Rojo i Alberto García -diputats afins a Marí- venen diàriament a treballar i estan treballant de manera concienzuda i molt seriosament".

Preguntada sobre per què no ha inclòs el propi Marí en eixa enumeració, ha indicat que este té les seues reunions i la seua agenda com a diputat i acudix "quan pot, no hi ha més". "És una guerra mediàtica però en el dia a dia el grup no es ressent, l'ambient és molt cordial i de col·laboració", ha insistit.

Sánchez ha assenyalat que no li ha traslladat la seua postura a Alexis Marí de forma personal, però ha agregat: "No tinc cap inconvenient en el moment que el veja dir-li-ho, la meua relació personal amb ell és bona, mai hi ha hagut cap problema a nivell personal ni a dia de hui existix".

A més, ha incidit: "Jo no òbric la porta a ningú, no vull que se'n vaja ningú, però lògicament aquelles persones que no se senten identificades amb un projecte, és el lògic". Especialment, ha recalcat, quan eixe projecte va ser recolzat per quasi el 90% dels afiliats.

Qüestionada sobre si creu que açò tindrà repercussions en la imatge de Ciutadans, ha indicat que "la ciutadania és bastant sàvia com per a valorar la situació" i ella no va a entrar "mai en guerres personals o d'insults" que "estan prenent un matís bastant desagradable" perquè el seu grup "no ha vingut a això, ha vingut a treballar, i tot el que vullga sumar-se benvingut siga".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento