Els botiguers no rebran ajuts de l’Ajuntament si no estan associats

Les subvencions es donaran en funció del nombre de socis. Volen acabar amb els comerços que s’aprofiten dels altres.
L’Ajuntament de Barcelona donarà, a partir d’ara, més o menys subvencions a les entitats de comerciants que les demanin, en funció del nombre d’associats que tinguin, segons va avançar ahir, Jordi Portabella, segon tinent d’alcalde.

Portabella va assegurar que el canvi servirà per acabar amb la «injustícia» que suposa, per exemple, que uns comerciants paguin (i rebin una subvenció) per decorar el seu carrer amb garlandes de Nadal i els beneficis reverteixin també en els que no han pagat res.

Segons va afirmar, la mesura vol «reduir els jetes». Actualment, el 35% dels comerciants de Barcelona pertanyen a alguna associació i, la meitat d’ells, a més a més, formen part d’algun dels 18 eixos comercials que hi ha a la ciutat.

Segons una enquesta de l’Ajuntament, el 16% dels comerciants creu que allò que més mal li pot fer al seu negoci és tenir una gran superfície a prop, mentre que un 15% apunta com a perill a les altres botigues de la zona. També hi ha un 9% dels botiguers enquestats que assenyalen els perjudicis de la competència il·legal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento