Comunitat Valenciana

Avalem Joves Plus permetrà que 4.000 joves treballen en entitats de tota la Comunitat Valenciana

  • El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha anunciat este divendres a Castelló que el programa Avalem Joves Plus permetrà que 4.000 joves treballen en entitats locals de tota la Comunitat Valenciana.

Climent ha destacat que el pla, engegat per la Conselleria d'Economia a través del Servici Valencià d'Ocupació i Formació (Servef), ha resultat "un èxit rotund de participació".

Així, ha detallat que 947 entitats han sol·licitat alguna de les ajudes i que el Servef ha hagut d'ampliar la quantia de les ajudes fins als 56 milions per a arribar i atendre totes les sol·licituds.

"Mai la Generalitat ha engegat un programa tan ambiciós per a recolzar la inserció laboral de les persones més joves", ha assenyalat Climent, que ha informat que, pràcticament, tots els municipis de la Comunitat podran accedir a alguna ajuda.

El titular d'Economia ha recordat que són dos les ajudes a les quals poden accedir els municipis: "una per a joves qualificats i una altra en la qual és necessària la qualificació amb l'objecte d'arribar al màxim possible de joves beneficiaris".

Així mateix, ha remarcat que, amb estes incorporacions, s'aconseguix un doble benefici, doncs els joves adquirixen experiència laboral i, d'altra banda, "es posa en valor tot el talent jove per a modernitzar i millorar les administracions públiques". Climent s'ha mostrat satisfet amb l'acolliment rebut i ha confiat que, tant els joves com els municipis, aprofiten esta oportunitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento