Comunitat Valenciana

Air Nostrum engega les rutes de València amb Vigo i Astúries

  • Air Nostrum, l'aerolínia franquiciada d'Iberia per a vols regionals, engega este cap de setmana les rutes que unixen València amb Vigo i Astúries per 39 euros per trajecte, tot inclòs, sense equipatge facturat i comprant en iberia.com, segons ha informat la companyia en un comunicat.
Avió D'Air Nostrum.
Avió D'Air Nostrum.
EUROPA PRESS
Avió D'Air Nostrum.

Este divendres arranca la connexió València-Vigo, que estarà operatiu fins al 10 de setembre amb fins a quatre freqüències setmanals.

Així, entre l'1 de juny i el 18 de juliol els dies d'operació seran els divendres i diumenges; entre el 19 de juliol i el 3 de setembre s'operarà els dimarts, dimecres, dissabtes i diumenges; i la setmana del 4 al 10 de setembre es volarà el divendres i el diumenge. Quant a la ruta València-Astúries, s'inicia diumenge que ve pròxim i s'operarà tots els diumenges fins al 3 de setembre.

OCUPACIÓ DEL 70%

En tractar-se de destinacions amb grans atractius turístics, s'espera que es registre un flux de viatges en tots dos sentits, tant des de València a terres asturianes i gallegues com cap a la capital del Turia. De moment, les dos connexions registren índexs d'ocupació que superen el 70% els primers dies.

Estos enllaços directes reforcen la programació dissenyada per Air Nostrum per a estos mesos en els quals els viatges tenen un marcat caràcter vacacional. A les rutes regulars que Air Nostrum opera des de València al llarg de l'any i que continuaran estos mesos (Barcelona, Bilbao, Eivissa, Madrid, Màlaga, Menorca, Sevilla i Tenerife) s'afegiran en les setmanes centrals de l'estiu, de finals de juliol a principis de setembre, les connexions directes amb Gran Canària, Fuerteventura i Lanzarote.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento