Comunitat Valenciana

El PP de Castelló diu que Puig és un "ploró", ja que compta amb 2.700 milions més dels quals va tindre Alberto Fabra

  • El president provincial del PP de Castelló, Miguel Barrachina, ha qualificat al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, de "ploró" doncs, segons ha dit, compta amb 2.700 milions d'euros més que l'últim govern dels 'populars' que va presidir Alberto Fabra i -ha afegit- "estic segur que invertirà molts diners a València i Alacant, però a Castelló, ni un cèntim".
BARRACHINA AL COSTAT DE MEMBRES DEL COMITÉ DE DIRECCIÓ
BARRACHINA AL COSTAT DE MEMBRES DEL COMITÉ DE DIRECCIÓ
EUROPA PRESS
BARRACHINA AL COSTAT DE MEMBRES DEL COMITÉ DE DIRECCIÓ

Barrachina ha realitzat estes declaracions en una roda de premsa que ha oferit per a parlar sobre el projecte del PPCS i sobre el 14 congrés del Partit Popular de Castelló que se celebrarà el dissabte a Peníscola, en ser preguntat pels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE).

Així mateix, el dirigent del PP ha destacat que la Comunitat és la segona més beneficiada dels 5.000 milions d'euros addicionals que es van aprovar este dimecres per al conjunt de comunitats autònomes, amb 851 milions d'euros, "no obstant açò no han dit res, i de fet van organitzar una manifestació contra l'espoli madrileny, que és naturalment el mateix full de ruta del nacionalisme català de fa 30 anys".

D'altra banda, Barrachina ha anunciat la composició de part del Comité de direcció del partit que haurà de ser aprovat en el pròxim Congrés Provincial, en el qual Elena Vicente-Ruiz serà la secretària local, Luis Martínez el coordinador general, Vicent Sales el portaveu, i Andrés Martínez, Begoña Carrasco, Marta Barrachina i Ester Feliu els sotssecretaris.

El president provincial del PP ha assegurat que els objectius del nou equip són "servir amb humilitat i defendre a la província". "Davant el problema que vol muntar el Consell contra Madrid, el PP es queda amb Castelló i criticarem als quals ens castiguen eliminant prestacions sanitàries, com el Govern valencià, així com a Madrid quan ho facen mal i els aplaudirem quan ho facen bé".

RENOVACIÓ

A nivell intern, Barrachina ha recordat que el procés de participació del partit ho va iniciar l'expresident del PP Javier Moliner "que va substanciar una intensíssima renovació dins del partit". Així mateix, ha anunciat que a partir de la setmana vinent començarà el calendari de renovacions de les estructures locals del partit "que han de renovar-se abans de les eleccions municipals".

Quant a quines persones lideraran les llistes locals, Barrachina ha explicat que "dependrà del que diga cada junta local", i sobre este tema s'ha referit a la presidenta del PP de Castelló, Begoña Carrasco, assegurant que li "encanta" i li pareix "un deu". "La triaria alcaldessa del meu poble i presidenta del meu país, doncs és una persona noble i qualificada", ha dit.

"El nostre objectiu és incentivar l'ocupació i contibuir al fet que el nostre discurs siga el més volgut per part dels veïns", ha assenyalat el president provincial del PP, qui ha recordat que el partit va créixer un 20% en vots en les eleccines generals, "per la qual cosa volem que on aconseguim victòries puguem aconseguir alcaldies".

En este sentit, ha apuntat, a més, que "el que hi ha enfront ha sigut un fracàs, paregut al de Ximo Puig, que obrirà la televisió però serà l'únic assoliment".

Preguntat si té intenció de substituir Javier Moliner al capdavant a la Diputació de Castelló, ha subratllat que no sap el que farà dins de dos anys. "Faré el que convinga als meus companys i col·lectivament ens convinga", ha dit.

Sobre este tema ha assegurat que no fa "cap falta" en la Diputació perquè "funciona correctament" i se sent "molt útil" en el Congrés dels Diputats com a portaveu de Foment i considera que és la "millor forma" de seguir ajudant la província.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento