Ofensiva policial a Sant Gervasi contra el soroll de l’oci nocturn

Augmenten els controls d’alcoholèmia i es donen menys llicències per obrir terrasses i reduir les molèsties que pateixen els veïns.
Coincidint amb l’arribada del bon temps, el districte de Sarrià-Sant Gervasi ha començat una campanya de pressió per intentar reduir els problemes que genera l’oci nocturn a la zona de Marià Cubí, Santaló, Laforja i Amigó. La regidora del districte, Katy Carrerras, explica a 20 minutos que l’objectiu és «incordiar els usuaris perquè deixin d’incordiar els veïns».

A l’abril i maig ha augmentat el control dels agents de la Guàrdia Urbana els caps de setmana i, de moment, ja han fet 600 controls d’alcoholèmia i 592 identificacions a la via pública. Fruit d’això, s’ha sancionat a 132 conductors per donar positiu, a cinc persones més per cantar a la via pública i a 20 més per fer les necessitats fisiològiques al carrer. La regidora va reconèixer que «els resultats d’aquesta pressió encara no es veuen» però va confiar que, a la llarga, hi hagi menys usuaris nocturns i més silenciosos.

Menys terrasses

Paral·lelament, el districte donarà, per aquesta temporada, un 10% menys de llicències per obrir terrasses en comparació amb l’any passat. La regidora va explicar que «això és un advertiment» i va recordar que, l’any vinent, «hi ha una moratòria a tota la ciutat» que encara reduirà més el nombre de llicències atorgades.

Durant aquest mandat, el districte ja ha tancat set locals nocturns (dels prop de 200 que hi ha) i n’hi ha dos més que estan als tribunals a l’espera de sentència.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento