Comunitat Valenciana

Achúcarro celebra 30 anys d'actuacions en el Palau de la Música amb un recital de "gran bellesa i tècnica"

  • Joaquín Achúcarro, un dels pianistes espanyols més reconeguts en l'àmbit internacional i un concertista molt benvolgut pel públic valencià, celebra 30 anys d'actuacions este dimecres en el Palau de la Música de València amb un recital de Chopin, Brahms, Rachmáninov i Granados.
ACHÚCARRO CELEBRA 30 ANYS D'ACTUACIONS EN EL PALAU DE LA MÚSICA
ACHÚCARRO CELEBRA 30 ANYS D'ACTUACIONS EN EL PALAU DE LA MÚSICA
PALAU DE LA MÚSICA
ACHÚCARRO CELEBRA 30 ANYS D'ACTUACIONS EN EL PALAU DE LA MÚSICA

La trajectòria del músic està "molt vinculada" a este auditori, ja que va debutar en ell en 1987, el mateix any que va ser inaugurat i ha tocat en 20 ocasions, tant en recital com de concertista amb diverses orquestres, entre elles la de València en 10 ocasions.

Achúcarro tornarà este dimecres a la Sala Iturbi, per a sumar-se al 30 aniversari del Palau i interpretar un programa "bellíssim i d'enorme dificultat tècnica", on el públic podrà escoltar obres del més pur romanticisme com les '16 variacions sobre un tema de Schumann' de Johannes Brahms, la 'Fantasia, op. 66', 'Barcarola, op. 60', 'Nocturn, op. 9, nº 2' i la Polonesa, Op. 53 de Frédéric Chopin, 'Goyescas' d'Enrique Granados, 2 'Preludis' de Serguéi Rachmáninov i de l'expressionisme francés el 'Gaspard de la nuit' de Maurice Ravel.

Joaquín Achúcarro ha tocat com a solista amb més de 200 orquestres, incloent les orquestres de Berlín, Nova York, Los Angeles, Londres, Chicago, i les grans orquestres espanyoles. Ha treballat amb directors com Claudio Abbado, Riccardo Chailly, Sir Colin Davis, Zubin Mehta, Sir Yehudi Menuhin, Seiji Ozawa i Sir Simon Rattle. En 2000 va ser renomenat Artist for Peace per la UNESCO.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento