Comunitat Valenciana

El Congrés del PP de Castelló comptarà amb 1.000 compromisaris i la participació de totes les comarques

  • El 14 congrés del PP de Castelló, que se celebrarà dissabte que ve, comptarà amb prop de 1.000 compromisaris que podran participar de manera directa del procés d'elecció. El conclave dels 'populars' serà "el més participatiu i obert a la militància de la història", segons ha afirmat el vicepresident del COC -Comité Organitzador del Congrés-, Luis Martínez.
REUNIÓ DEL COC
REUNIÓ DEL COC
PPCS
REUNIÓ DEL COC

En un comunicat, ha explicat que "gràcies a l'aposta del COC d''un afiliat, un vot' s'ha aconseguit que la participació siga tan elevada i dissabte que ve els afiliats puguen participar de manera directa de totes les decisions", com així ha succeït en totes els passos donats durant este procés.

El congrés serà una demostració de la "transparència i de la constant regeneració" del PPCS i el projecte es debatrà el dissabte comptarà amb l'aval dels afiliats que definiran els estatuts i l'equip del PP, segons ha informat el partit en un comunicat. A més, tal com ha destacat Martínez, "es compta amb la participació activa de totes les comarques que s'han implicat d'una forma molt activa en este conclave".

Al mateix temps, en este 14 congrés provincial també hi ha una "forta implicació" de Noves Generacions de Castelló que tindran dos intervencions en el conclave per a parlar de transparència i d'innovació com a fórmula de fer política.

El PP de Castelló és un partit "fort, cohesionat i guanyador, que ha aconseguit comptar amb el suport majoritari de la societat de Castelló, els qui aposten pel projecte dels 'populars' que prioritza la llibertat, l'unitat i la creació d'oportunitats", ha afegit el partit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento