Comunitat Valenciana

Mor ofegat en una platja de la Vila l'artista alcoià Rubén Fresneda

  • L'artista alcoià Rubén Fresneda, de 29 anys, ha mort ofegat en la platja del Paradís de la localitat alacantina de la Vila, segons han confirmat este dilluns a Europa Press des de la coordinadora de Guanyar Alcoi, de la qual l'artista era membre.

El succés va ocórrer en el matí del diumenge sobre les 12.00 hores quan la Policia Local va rebre avís i es va atendre una persona que s'estava ofegant en la platja, han indicat des de la Guàrdia Civil. Fins al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU, que va intentar reanimar-lo, però finalment l'home va morir, per la qual cosa va acudir un metge forense que va comprovar la mort.

Al cadàver se li està practicant durant este dilluns l'autòpsia, com han assenyalat en Guanyar, i estan en espera que finalitze i el cos siga traslladat al tanatori.

Així mateix, han destacat que estan "molt afligits" per esta "mort inesperada", que pel que sembla es va produir quan Fresneda gaudia d'una jornada de platja amb uns amics i es va ficar en el mar, que estava "bastant regirat" i va poder ser "arrossegat pel corrent".

Fresneda, a més, era membre del Consell Polític Local d'EU a Alcoi, així com del col·lectiu LGTBI de Mariola. També formava part del Club Amics de la Unesco, des d'on gestionava exposicions. A açò, en Guanyar han afegit que estava col·laborant en la gestió cultural de la Capella de l'Antic Asil d'Alcoi.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento