Comunitat Valenciana

CSI·F arreplega 3.856 firmes perquè una línia de transport públic enllace València amb l'hospital Doctor Moliner

  • El sindicat CSI·F ha arreplegat 3.856 firmes de suport per a reivindicar la recuperació de la línia de transport gratuït suprimida en 2010, que enllaçava la ciutat de València amb l'hospital Doctor Moliner, situat en el terme municipal de Serra.

La central sindical considera necessària la prestació d'este servici per a familiars de pacients, treballadors i estudiants ja que el recinte es troba allunyat del casc urbà.

Segons ha indicat CSI·F en un comunicat, estes firmes les ha arreplegat en dos setmanes ja que el 15 de maig va començar la campanya i durarà durant tot el mes de juny. Ho ha fet de manera presencial, amb una taula instal·lada de dilluns a divendres en el propi hospital i amb una altra col·locada els dissabtes a València.

CSI·F sol·licita, en el text de l'escrit per al qual recapta firmes, "la recuperació del servici d'autobús gratuït que partia des de la ciutat de València fins a l'hospital Doctor Moliner". En el document advertix de la dificultat actual d'accés al recinte per a familiars de malalts, pacients que acudixen a rehabilitació, treballadors o estudiants que assistixen a formar-se".

El sindicat recorda que entre treballadors i pacients sumen una població d'unes 500 persones i que, en l'actualitat, "l'únic mitjà públic existent consistix en un autobús que ix tres vegades al dia des de la parada de metro de Bétera".

El sindicat, de manera paral·lela a la recollida de firmes, va a iniciar una ronda de reunions amb representants de partits polítics amb representació en les Corts Valencianes per a sol·licitar la recuperació del servici.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento