Comunitat Valenciana

Arranca la campanya 'Millor en Euromed' per a viatjar a Barcelona per 20€ des de València, Alacant i Castelló

  • Renfe ha llançat la campanya 'Millor en Euromed' amb preus especials per a viatjar a Barcelona en classe turista en trens amb eixida a València, Alacant i Castelló. L'oferta oferix bitllets per 20 euros per a viatges entre dijous que ve 1 i el dimarts 20 de juny.
Renfe
Renfe
EUROPA PRESS
Renfe

Els tiquets es poden comprar a partir d'este dissabte 24 de maig fins a diumenge que ve 4 de juny, segons ha informat la companyia ferroviària en un comunicat.

Les places oferides amb descomptes promocionals permetran viatjar a Barcelona amb descomptes del 60% sobre el preu habitual d'eixida de les tres capitals de província de la Comunitat.

Des de la companyia apunten que el servici Euromed entre València i Barcelona supera en determinats dies els 3.500 viatgers diaris. Els dilluns i divendres són els dies de major demanda, la qual cosa posa de manifest la conjunció dels trànsits per motius professional i oci vacacional de finalització de setmana.

Diàriament, un total de 16 trens Euromed, huit per sentit, connecten València i Barcelona en un temps de viatge de tres hores i cinc minuts. El trajecte dura dos hores i 15 minuts des de Castelló i quatre hores i 49 minuts amb eixida a Alacant, per al que Renfe nolieja 16 i huit Euromed, respectivament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento