Una persona amb cremades greus i 3 inhalacions de fum en incendis a Xàtiva i Tavernes Blanques

  • Un home ha patit cremades greus en un incendi en un habitatge en la localitat valenciana de Tavernes Blanques i altres tres persones han hagut de ser ateses per inhalacions de fum en una altra casa afectada pel foc en el municipi de Xàtiva.
Imatge dels bombers treballant en l'incendi en la vivenda de Xàtiva
Imatge dels bombers treballant en l'incendi en la vivenda de Xàtiva
CONSORCIO DE BOMBEROS DE VALENCIA

En el cas de Tavernes Blanques, a les 12.40 hores ha entrat avís al CICU mitjançant el qual s'alertava d'un incendi en un habitatge en el carrer Reis Catòlics. Fins al lloc s'hi ha desplaçat una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB).

L'equip mèdic del SAMU ha assistit un home de 67 anys d'edat per cremades greus, que està sent traslladat a l'Hospital La Fe de València, segons ha informat el CICU.

A més, segons ha indicat el Consorci Provincial de Bombers de València, fins a la zona han acudit unitats BUP de Burjassot i Montcada, el sergent de Paterna i un vehicle d'altura, que ja han controlat l'incendi.

El foc també ha afectat este dimecres una casa en el carrer Portal San Miguel de Xàtiva, sobre el qual el CICU ha sigut alertat les 12.50 hores. S'hi ha mobilitzat una unitat de SVB i una unitat de Transport No Assistit (TNA). Els servicis sanitaris han assistit tres persones, totes elles per inhalació de fum.

Els afectats són un home de 30 anys, atès in situ sense necessitat de ser evacuat a centre sanitari; un altre home, de 52 anys, i una dona, de 55 anys, tots dos traslladats a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

Els Bombers han assenyalat que l'origen del foc es troba en la campana estractora de la cuina de l'habitatge. En este cas, ha actuat el parc de Xàtiva al complet i sis famílies s'han hagut de confinar en la part alta de la finca pel fum acumulat, atés que l'incendi ha afectat tota la casa i la zona de l'escala.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento