Ábalos (PSOE) creu que la victòria de Sánchez mereix una "reflexió" en el PSPV
Ábalos (PSOE) creu que la victòria de Sánchez mereix una "reflexió" en el PSPV PSOE

En declaracions a Europa Press, Ábalos ha assegurat que el resultat no li va agafar per sorpresa perquè ja s'havia notat el suport popular a la candidatura de Sánchez en els actes celebrats en diferents municipis valencians, encara que en algun moment s'arribava a "menysprear" eixa mobilització i els avals arreplegats per la candidatura 'Sí és sí'.

"Hi ha una sensibilitat especial amb la posició política de Sánchez" en la regió, ha ressaltat el diputat i dirigent provincial, que ha recordat que la militància ja es va expressar en el seu moment contra l'abstenció i els esdeveniments que van provocar la caiguda de Sánchez. Al seu juí, més enllà del resultat final de les primàries cal "reflexionar" sobre aquelles mobilitzacions i com li les "va menysprear".

Ara, després de les primàries, desvincula el resultat de la situació a la Comunitat Valenciana i considera que "ningú ha de patir cap tipus de conseqüència per la posició que prenga", en referència al suport explícit del president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig.

També ha descartat que puga existir una bicefàlia perquè este ha sigut un procés democràtic acceptat per tots i tots han d'assumir les conseqüències.

Preguntat sobre si podria ser el nou portaveu socialista en el Congrés, després de la dimissió d'Antonio Hernando, ha assenyalat que és una cosa que no ha pensat perquè ningú s'ho ha plantejat i primer haurien de proposar-s'ho, una cosa que no ha ocorregut, ha incidit.

Consulta aquí más noticias de València.