Evitar el canvi climàtic, tota una ciència

Fins al diumenge s’organitzen fins a 450 activitats, moltes d’elles gratuïtes, amb motiu de la 12ena Setmana de la Ciència.
El canvi climàtic serà la temàtica principal, que no l’única, de la dotzena edició de la Setmana de la Ciència a Catalunya, que romandrà fins al proper diumenge18 de novembre.Un cop més s’aposta per un gran tema de fons com a fil conductor, amb centenars d’actes, entre conferències, taules rodones, cursos, tallers i jornades de portes obertes.

Coincidint amb la SC’07, diferents centres de recerca de Barcelona obriran les seves sales al públic, com ara el Centre de Supercomputació de Catalunya, l’Institut de Ciències del Mar o el Jardí Botànic, entre d’altres. El canvi climàtic és protagonista a bona part del programa de divulgació científica i tècnica, amb més de 450 activitats, 360 de les quals es realitzen a Barcelona i la seva àrea d’influència.

Exposicions, conferències, cursos, tallers i dies de portes obertes, són, en general, gratuïtes. També tenen lloc rutes de ciència, cinc dramatitzades, amb un guia i un actor.

* wwww.setmanaciencia.org.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento