Comunitat Valenciana

Ara Malikian farà doblet en la Fira de València després d'esgotar les entrades per al 14 de juliol

  • El violinista presentarà a València en aquestes actuacions el seu nou disc 'La increíble historia de Violín'.
  • Els Concerts de Vivers estan compostos per un cartell de 17 actuacions que comptaran amb la participació de més de 30 artistes.
  • Totes les entrades es poden adquirir en el lloc web del Festival www.concertsdevivers.com.
Llaura Malikian
Llaura Malikian
EUSKALDUNA
Llaura Malikian

La Regidoria de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València ha acordat una segona data per a l'actuació de l'artista Ara Malikian en el marc de la Fira de València, després d'esgotar les entrades del concert previst per al divendres 14 de juliol. El nou recital serà quatre dies més tard, el dimarts 18 de juliol, també en els Jardins de Vivers.

D'esta forma, Ajuntament, empresa promotora i artista han acordat activar esta segona cita en resposta a la gran demanda que el concert programat ha suscitat entre els aficionats, a dos mesos de l'edició 2017 dels Concerts de Vivers, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Les dues actuacions de Malikian a València formen part de la gira de presentació del seu nou disc 'La increíble historia de Violín', que l'artista està realitzant en ciutats de diversos continents. Es tracta d'una proposta en la qual el músic libanés converteix el seu propi instrument en personatge i li inspira un nou repertori i una nova història.

El concert arranca així amb el "naixement" de Violí a Mòdena i continua amb el seu viatge fins al Líban per a trobar-se amb un xicotet Ara de tres anys, a qui el seu pare, també violinista, va ensenyar a tocar i del que ja no se separaria. Junts descobreixen a Paganini i junts viatgen al llarg dels anys per tots els gèneres musicals en una fusió fins a arribar al rock i la música pop.

Este recital se suma a la programació 2017 dels Concerts de Vivers compostos per un cartell de 17 actuacions que comptaran amb la participació de més de 30 artistes. En esta edició, la Regidoria de Cultura Festiva ha optat per avançar la presentació del programa de concerts, així com la posada en venda de les entrades.

La programació està pensada per a tot tipus de públic, amb estils musicals que van del pop al jazz, passant per la música ètnica i el mestissatge, i que comptarà amb una àmplia varietat d'artistes rellevants a nivell internacional i estatal, així com amb la presència important de bandes valencianes. Totes les entrades es poden adquirir en el lloc web del Festival www.concertsdevivers.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento