Comunitat Valenciana

Puig diu que "no passa res" si guanya Pedro Sánchez, doncs l'endemà "continuarem treballant per la Comunitat"

  • El secretari general del PSPV i president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat este divendres que "no passa res" si guanya Pedro Sánchez les primàries del partit, doncs "respecte la llibertat de qualsevol militant i de qualsevol ciutadà", i "l'endemà continuarem treballant per la Comunitat Valenciana".
XIMO PUIG
XIMO PUIG
EUROPA PRESS
XIMO PUIG

Puig ha realitzat estes declaracions als mitjans abans d'assistir a l'acte acadèmic d'investidura com a doctor 'honoris causa' del catedràtic Jordi Garcés Ferrer en ser preguntat què li espera la Comunitat Valenciana si guanya Pedro Sánchez les primàries després d'haver mostrat el seu suport a Susana Díaz.

Interpel·lat sobre si després de les primàries del PSOE poguera haver-hi fractura en el partit, el cap del Consell ha indicat que "la democràcia no fractura, sinó que unix, i crec que en el PSOE estan donant un exemple de transparència, d'obertura a la societat i es fan les coses amb absoluta llibertat", per la qual cosa creu que és un "plantejament bo per a la regeneració democràtica, per a la revitalització de la democràcia, que és un element fonamental per a la credibilitat del sistema".

A partir d'ací, "després del diumenge, vindrà el dilluns", que segons Puig, "ha de ser un espai d'enfortiment de l'alternativa progressista d'Espanya, doncs això és el més important".

"No crec en el nominalisme, crec que amb equips es potencia la intel·ligència compartida i, en eixe sentit, Espanya necessita una alternativa seriosa, rigorosa i un projecte sòlid i amb credibilitat, i això és el que espere que siguem capaces de fer a partir del dilluns".

Preguntat per una valoració de la campanya, ha indicat que açò no li correspon fer-ho a ell, doncs es dedica "fonamentalment a ser president de la Generalitat i, per exemple, a facilitar a 2.000 joves de la Comunitat que puguen treballar o a intentar solucionar vells problemes del passat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento