Contelles i Betoret (PP) confien a "solucionar" les diferències per a la celebració del Congrés provincial
Contelles i Betoret (PP) confien a "solucionar" les diferències per a la celebració del Congrés provincial EUROPA PRESS/PP

Així ho han indicat Contelles i Betoret als mitjans de comunicació, després de participar en un esmorzar informatiu de l'eurodiputat valencià del PP Esteban González Pons, en ser preguntats per si s'aconseguirà "solucionar" les diferències entre tots dos candidats per a poder celebrar el Congrés provincial.

Sobre este tema, Contelles s'ha mostrat convençuda que els esculls se'n van a "solucionar". "No cal magnificar el que està passant perquè al final el que estem demanant és participació, que es vote i que els afiliats decidisquen que opció preferixen", ha defès la candidata.

En este sentit, ha assegurat que en cas d'eixir vencedora en la votació i ser la pròxima presidenta del PP en la província de València obrirà "les mans a la resta de candidats". En cas contrari, ha manifestat que es posarà a la disposició de la nova executiva per a treballar pel partit.

Preguntada per la reunió que havia prevista entre tots dos candidats amb la direcció nacional del PP, Contelles ha comentat que la cita era este dimarts però coincidia amb el ple de la Diputació de València pel que s'ha posposat la data. "Segurament en breu estiguem allí a Madrid i espere tancar els detalls perquè açò comence a rodar i abans d'estiu es produïsca", ha manifestat.

"ÉS LA MEUA IL·LUSIÓ"

Per la seua banda, Vicente Betoret, s'ha mostrat "convençut" que esta situació de falta d'acord entre tots dos candidats tindrà "una solució prompte". En este punt, ha assenyalat que va ser ell qui va convocar les dues Juntes Directives Provincials, que van rebutjar la seua proposta de Comité Organitzador del Congrés (COC), per a "posar el rellotge de la democràcia en marxa".

Per tant, ha subratllat: "Ningú més que jo ha demostrat que té ganes que açò es resolga i tot seguisca el camí normal que ha de seguir un assumpte com és el Congrés".

Qüestionat sobre si es planteja presentar-se com a candidat a l'alcaldia de la ciutat de València, Betoret ha negat este extrem perquè ha indicat que es "conforma" amb tornar a ser president provincial del PP perquè eixa és la seua "il·lusió". La resta, ha puntualitzat, "ho haurà de decidir el partit".

"TENIM CONVERSES MOLT ASSÍDUES"

D'altra banda, la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha destacat que al llarg d'este temps s'estan produint "negociacions i converses molt assídues". "Quan hi haja acord ja es comunicarà", ha assenyalat.

Ha puntualitzat que el termini establit per al Congrés provincial és 4 mesos després de la celebració del Congrés regional del PPCV, celebrat l'1 i 2 d'abril, que "s'ha de complir". "El cap de setmana que vé és el Congrés provincial d'Alacant i després serà el Castelló i això és important perquè es consoliden els nous presidents per a començar a treballar en eixes dues províncies que també són Comunitat Valenciana i són importants", ha resolt.

Consulta aquí más noticias de València.