Comunitat Valenciana

Revólver, Bebe, Mikel Erentxun o Viva Suecia passaran este estiu per la terrassa del Veles e Vents de València

  • Revólver, Bebe, Mikel Erentxum, El Kanka, Elefantes, Vega o Viva Suecia protagonitzaran les actuacions de 'Livetheroof', una iniciativa que tindrà lloc en la terrassa de l'emblemàtic edifici Veles e Vents de la Marina Reial, amb una sèrie de concerts que es repartiran entre els mesos de juny, juliol i agost.
Mikel Erentxun és un dels artistes que pujarà al terrat a l'estiu
Mikel Erentxun és un dels artistes que pujarà al terrat a l'estiu
LIVE THE ROOF
Mikel Erentxun és un dels artistes que pujarà al terrat a l'estiu

Revólver aterrarà a València el dia 25 de juny, mentre que Bebe i Vega coparan el cartell de juliol. La primera actuarà el pròxim 15 de juliol i Vega el 20 d'este mateix mes. El mes d'agost amplia la seua oferta amb quatre concerts: Mikel Erentxun el dia 4, Elefantes el 12, Visca Suècia el 19 d'agost i com a colofó, El Kanka el dia 26.

'Livetheroof' és una iniciativa que naix de la idea que els Beatles van dur a terme fa més de quaranta anys: Donar un concert en un terrat. D'esta manera, l'organització explica que van anar desenvolupant la proposta i van aconseguir dur-la a terme en 11 ciutats espanyoles entre les quals es troben Alacant, Barcelona, Cadis, Gijón, Madrid, Màlaga, Sant Sebastià, Sevilla, València, Vigo i Saragossa.

Una de les característiques d'estos concerts en terrats és que compten amb un públic reduït, i el fet que es fomenta la proximitat entre el públic i artista amb l'objectiu de fer del concert "una experiència única i irrepetible" amb actuacions sempre en directe.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento