Segons ha informat la Comissaria provincial, la investigació es va iniciar arran d'una altra detenció de la mateixa persona el passat dia 24 d'abril. Una patrulla de la Brigada Provincial de Seguretat d'Alacant el va arrestar per tindre en vigor dues cerques per part de les Comissaries de Benidorm i Vila-real, per la comissió de diversos delictes de robatoris en vehicles. En el moment de l'escorcoll se'l va sorprendre en possessió de claus de diferents vehicles.

Tota esta informació es va transmetre a la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant, on els investigadors van concretar diverses denúncies que coincidien amb el "modus operandi" emprat pel detingut per a dur a terme els seus robatoris, en els quals fracturava les finestretes dels vehicles per a accedir ràpidament a l'interior i sostreia tot objecte de valor que pogueren contindre, i immediatament emprenia la fugida del lloc.

Per tot açò es va establir un dispositiu entorn de l'individu que va culminar el dimarts, 16 de maig amb la seua detenció. En el moment de la detenció per la seua participació en els robatoris, els policies van comprovar com el subjecte tenien en vigor altres dues requisitòries judicials per part dels jutjats de Castelló i una altra per un jutjat de València.

El detingut, que ha sigut posat a disposició judicial este dijous, compta amb 111 detencions policials, la immensa majoria d'elles per delictes contra el patrimoni.

Consulta aquí más noticias de Alacant.