L'edil del PP Israel Cortés va denunciar dimarts passat que el conveni subscrit per 56.000 euros "conté elements per a pensar" que en realitat es tracta "d'un presumpte" contracte de prestació de servicis, la qual cosa obligaria l'entitat sense ànim de lucre a retornar la subvenció.

Este dijous, Cortés ha indicat que s'hauria "d'assegurar el pagament del treball de l'associació", mitjançant un reconeixement extrajudicial de crèdits, ja que "solament així se salvaguardaria el futur d'Alacant Accessible".

Així mateix, ha atribuït a l'edil de l'àrea, Fernando Marcos, que seguisca "bolcant tota la culpa sobre l'associació" sense assumir "la seua responsabilitat". "Acusa l'associació de cometre una irregularitat en l'execució del conveni, per la qual se li exigix la devolució de la subvenció", ha indicat.

Al seu juí, es tracta d'una actitud "incongruent", ja que sosté que des de la Regidoria "s'ha incomplit la seua funció de control i supervisió del conveni". "Seria injust i inacceptable obligar l'associació a retornar els diners, al mateix temps que l'ajuntament es queda amb la propietat intel·lectual del seu treball", ha lamentat.

Consulta aquí más noticias de Alacant.