Comunitat Valenciana

Detingut un xiquet de 15 anys per compartir videos i imatges sexuals de la seua exparella de 13 anys

  • La Policia Nacional ha detingut un xiquet de 15 anys per mostrar vídeos i imatges de contingut sexual preses a la seua exparella de 13 anys a amics comuns, segons ha informat la Comissaria provincial d'Alacant en un comunicat.

La investigació es va iniciar gràcies a la tasca exercida per la delegada de Participació Ciutadana. L'agent va tindre coneixement de la situació arran d'una de les nombroses xarrades dirigides a menors que impartix de manera diària en els diferents col·legis de la localitat en la qual estava succeint.

Així, ha explicat que la menor estava sent víctima per part de la seua ja exparella, de tan sol 15 anys i alumne del seu mateix centre, de violència gènere.

La Policia va tindre coneixement que el detingut exercia un gran control sobre ella i que la va instar a fer-se diverses fotografies de contingut sexual que la xiqueta voluntàriament li va enviar a través d'una aplicació de missatgeria mòbil.

Amb tota eixa informació, la Brigada de Policia Judicial va assumir la investigació i van prendre declaració a la víctima. En eixa xarrada es van donar compte que el cas era encara "més greu" de l'esperat. L'arrestat va arribar a realitzar gravacions de contingut sexualment explícit sense el consentiment de la xiqueta, que posteriorment va mostrar a diversos amics en comú.

A més, el menor, una vegada cessada la relació, va continuar amenaçant la xiqueta, així com vexant-la en repetides ocasions, arribant-li fins i tot a dir que "penjaria" en diverses xarxes socials tot el contingut sexual que tenia d'ella.

Fruit de l'operació es va practicar una entrada i escorcoll consentit pels pares del xic i es van intervindre els telèfons mòbils utilitzats per a dur a terme les gravacions, així com divers material informàtic.

Al menor de 15 anys d'edat se li imputen els delictes de violència de gènere, descobriment i revelació de secrets i corrupció de menors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento