Comunitat Valenciana

Escola anima les famílies a triar centres de nivell avançat perquè "és l'únic que garantix alumnat plurilingüe"

  • Escola Valenciana anima les famílies a triar, a l'hora de matricular als seus fills per al pròxim curs escolar, centres que apliquen els nivells avançats del nou Programa plurilingüe dinàmic perquè estos són "els únics que garantixen un alumnat plurilingüe".
Escola anima les famílies a triar centres que oferisquen l'avançat
Escola anima les famílies a triar centres que oferisquen l'avançat
ESCOLA VALENCIANA
Escola anima les famílies a triar centres que oferisquen l'avançat

El passat mes de febrer, l'entitat cívica va engegar la campanya 'L'Avançat és qualitat' amb l'objectiu que "el conjunt de docents introduïra en les escoles els itineraris avançats que establix el decret de Plurilingüisme".

Ara, reprèn este missatge per a "animar les famílies a triar les escoles amb qualitat educativa". "En Escola Valenciana som conscients que els nivells avançats són els únics que garantixen un alumnat plurilingüe", ha asseverat el president de l'entitat, Vicent Moreno, en un comunicat.

"Estudiar en valencià -prosseguix- facilita l'aprenentatge d'altres llengües. Actualment, la societat necessita persones formades en més de dues llengües. Així, és raonable que les mares i els pares vullguen que les seues filles i els seus fills siguen plurilingües quan acaben l'escolarització obligatòria. L'avançat és l'únic que garantix idèntica competència en valencià i en castellà, i un domini pràctic d'anglés, per tant, Escola recomana a les famílies que matriculen en les escoles que oferisquen els itineraris avançats perquè és el programa més complet".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento