La gran cita dels melòmans
Els apassionats del rei del rock podran endur-se a casa un cabell seu (Arxiu).
La Fira Internacional del Disc de Barcelona es fa gran i arriba a la sisena edició amb l’ambició d’assolir i superar la xifra de 25.000 assistents. Tres dies oberts als amants de la música on les peces de col·leccionisme llueixen per sí soles. En els 200 expositors habilitats a l’efecte s’hi podrà trobar sobretot el clàssic vinil, però també el CD i el DVD.

Però el gran reclam estarà a l’espai de subhastes el diumenge, on un pèl d’Elvis Presley es licitarà amb un preu de sortida de 500 euros, el certificat oficial multiplatí de l’àlbum IV de Led Zeppelin per 800 euros i un disc platí del Born in the USA de Springsteen per 1.500 euros, i així fins a un total de 65 objectes, entre els quals es troben a més discos signats, pòsters de concerts i fotografies de The Beatles, Led Zeppelin, U2, AC/DC, Louis Armstrong, Rolling Stones o Bob Marley, entre d’altres.

La Fira del Disc també serà l’escenari de la presentació del llibre Los Beatles made in Spain, escrit per Javier Tarazona i Javier de Castro, dedicat a la memòria beatle existent al nostre país.

Música en viu  Les actuacions musicals no podien pas faltar a la Fira del Disc amb els concerts de Pep Sala (avui, 18.30 h), el líder de Marillion, Steve Hogarth (avui, 19.30 h), Monaco, del veterà del rock Julián Nemesio (dissabte, 17 h), el quartet mallorquí Invasores de Marte (dissabte, 18.15 h), el grup tribut The Beaties (dissabte, 19.30), els gironins Atila (diumenge, 17.30 h), i el quintet barceloní Heidy Pank! (diumenge, 19.30 h).
* Més informació a la pàgina web www.firadeldisc.org/