Comunitat Valenciana

La Policia allibera una jove retinguda i obligada a prostituir-se i deté tres persones

  • Agents de la Policia Nacional han alliberat en una localitat de la comarca valenciana de la Ribera una jove de 18 anys d'origen búlgar que estava retinguda en una casa i era obligada a exercir la prostitució. Un dels presumptes "captors" era el seu nóvio, a qui havia conegut a Bulgària quan era menor d'edat, i qui li hauria pagat el viatge a Espanya en complir la majoria d'edat.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, en l'operació s'ha detingut dos homes i una dona d'entre 25 i 32 anys, d'origen búlgar, com a presumptes autors dels delictes de detenció il·legal i prostitució coactiva.

La investigació va començar en tindre coneixement de l'existència que una jove que podria estar retinguda en contra de la seua voluntat en un domicili després d'una denúncia d'un familiar en el seu país d'origen, Bulgària. Agents especialitzats en el delicte de tracta d'éssers humans van començar amb la cerca de l'habitatge, esbrinant que allí vivien altres tres persones més de la seua mateixa nacionalitat.

Els agents van esbrinar que la jove no podia eixir sola al carrer llevat que fóra acompanyada per alguna de les persones amb les quals vivia, així com que podria haver patit diverses palisses després de negar-se a exercir la prostitució.

Els policies van esbrinar la identitat dels sospitosos i van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes de detenció il·legal i prostitució coactiva.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento