Comunitat Valenciana

Presó provisional per a la conductora que va matar dos ciclistes i va ferir altres 3 a Oliva

  • Els tres ciclistes ferits en l'accident continuen ingressats en les unitats de vigilància intensiva en diversos hospitals valencians.
  • Se li imputen dos delictes d'homicidi imprudent, tres delictes de lesions per imprudència greu i un delicte contra la seguretat vial.
  • Segons fonts de la investigació, la conductora, de 28 anys, va donar positiu per alcohol i substàncies estupefaents.
Imatge del lloc de l'accident a Oliva
Imatge del lloc de l'accident a Oliva
GVA 112
Imatge del lloc de l'accident a Oliva

El jutjat d'Instrucció número dos de Gandia (València), en funcions de guàrdia, ha ordenat presó provisional, comunicada i sense fiança per a la dona que va atropellar amb el seu cotxe a un grup de ciclistes, i va provocar la mort de dos d'ells i ferides de diversa consideració a altres tres a Oliva, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia en un comunicat.

El jutge imputa la conductora dos delictes d'homicidi imprudent, tres delictes de lesions per imprudència greu i un delicte contra la seguretat vial. Segons fonts de la investigació, la conductora, de 28 anys, va donar positiu per alcohol i substàncies estupefaents.

Els fets van succeir a primera hora del passat diumenge en la carretera N-332 a l'altura del terme municipal d'Oliva quan la investigada va envestir amb el seu cotxe a un grup de sis ciclistes que circulava per esta via i va provocar la mort de dos d'ells i ferides a altres tres.

Els ciclistes continúen en la UVI

Els tres ciclistes ferits en l'accident ocorregut este diumenge a Oliva (València) continuen ingressats en les unitats de vigilància intensiva (UVI) de diversos hospitals de la Comunitat Valenciana.

Així, el pacient que va ser traslladat en helicòpter medicalitzat a l'Hospital La Fe de València segueix ingressat en l'hospital, on roman en una Unitat de Vigilància Intensiva. Per la seua banda, el pacient que va arribar a l'Hospital Dénia va ser intervingut per múltiples fractures. Ara mateix es troba en la Unitat de Vigilància intensiva i està estable dins de la gravetat.

Finalment, el pacient que va arribar a l'Hospital Ribera per politraumatisme sever està en la Unitat de Vigilància Intensiva i el seu pronòstic és reservat, detalla la Conselleria de Sanitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento